Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g146g72kcal2g11.4g2g1.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.8g6.1kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 117g259kcal20.4g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g681kcal46.2g26.2g43.8g3.2g
Valittu annoskoko312g340kcal23.1g13.1g21.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g170kcal11.6g6.6g11g0.8g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811