Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g209g50kcal2.5g7.1g0.4g4.4g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 52g17kcal0.1g3.5g0g0.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 31g6.2kcal0.2g0.9g0g0.6g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5.2g1kcal0g0.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g248kcal6g24.8g11.2g11.8g
Valittu annoskoko312g124kcal3g12.4g5.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna156g62kcal1.5g6.2g2.8g3g
Arvot/100g100g40kcal1g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847