Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke39g39kcal7g0g1.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 92g70kcal1.7g14.2g0.2g0.9g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g57g34kcal0.6g2.6g2.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g295kcal18.8g34.8g7.6g2.8g
Valittu annoskoko313g148kcal9.4g17.4g3.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g74kcal4.7g8.7g1.9g0.7g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736