Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g154g279kcal36.3g6.6g11.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4g35kcal0g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g62g21kcal0.1g4.4g0.2g1.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.7g4.8kcal0.2g0.3g0.3g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g62g22kcal0g2.2g0g0g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g767kcal75g34.8g32.8g3.6g
Valittu annoskoko312g384kcal37.5g17.4g16.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g192kcal18.8g8.7g8.2g0.9g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700