Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha130g215kcal24.6g0g13g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Creme bonjour levite valkosipuli31g55kcal2.6g1.1g4.6g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 11g42kcal2.5g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g872kcal67.2g14g61g3.8g
Valittu annoskoko313g436kcal33.6g7g30.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g218kcal16.8g3.5g15.3g1g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811