Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Rasvaton maito viro (Alma)35g12kcal1.2g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.1g1g2.9g
Ohrajauho 35g113kcal2.8g22.2g0.7g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1098kcal38g200.8g11g13.6g
Valittu annoskoko313g549kcal19g100.4g5.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g275kcal9.5g50.2g2.8g3.4g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.1g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369