Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.7g1.2kcal0g0.2g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.7g4.3kcal0g0.2g0.4g0g
Pirkka luomu tomaattimurska166g50kcal2.3g10.8g0.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 100g133kcal8.4g17.5g2g5g
Hunaja 6.6g22kcal0g5.4g0g0g
Viinietikka 10g2.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g522kcal22.4g71g15.8g10.6g
Valittu annoskoko312g261kcal11.2g35.5g7.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna156g130kcal5.6g17.8g4g2.7g
Arvot/100g100g84kcal3.6g11.4g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570