Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)195g133kcal3.1g29.1g0.2g0g
Emmental, punaleima 17%39g113kcal13.3g0g6.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g78g66kcal1.1g3.4g5.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g625kcal35g65g24.6g0.4g
Valittu annoskoko313g313kcal17.5g32.5g12.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g156kcal8.8g16.3g6.2g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629