Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 24g86kcal2.5g17.6g0.2g1.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%63g38kcal2g4.4g1.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)20g40kcal0.8g6.9g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g19g27kcal2.4g0.1g2.1g0g
Lohi tuoresuolattu 157g281kcal37.9g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g943kcal91.2g58g37.2g2.4g
Valittu annoskoko313g472kcal45.6g29g18.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g236kcal22.8g14.5g9.3g0.6g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281