Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas26g66kcal4.3g8.8g1.6g7.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl52g182kcal7.3g33.2g1.6g2.9g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese65g24kcal0.8g5.1g0.1g0.5g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)52g148kcal16.1g0g8.8g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).39g43kcal9.7g0g0.4g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g6.5g17kcal1.4g0g1.3g0g
Hillosipulisäilyke 9g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1174kcal79.4g96g51g22.6g
Valittu annoskoko313g587kcal39.7g48g25.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna156g294kcal19.9g24g12.8g5.7g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.4g8.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610