Nougatpalat

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita munat joukkoon.

Yhdistä kuivat aineet keskenään.

Lisää ne vuorotellen maidon kanssa.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.10-13 min. Anna pohjan hieman jäähtyä.

Levitä pohjan päälle pähkinäsuklaalevitettä mahdollisimman tasaiseksi kerrokseksi.

Sulata Dubbel Nougat mikrossa.

Laita pohja levitteineen 200-asteiseen uuniin n.3 minuutiksi.

Valuta nougat pinnalle lusikalla kuvioiden.

Ravistele tämän jälkeen leivonnaista astiaa heiluttamalla tai nostelemalla sitä leivinpaperin kulmista.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa sen jälkeen paloiksi.

Jos teet ylläolevasta ohjeesta vain puolet, tulee piirakasta 20x20 kokoinen levy.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 55g292kcal0.2g0.3g33g0g
Sokeri 31g127kcal0g31.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g58kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g246kcal7.3g50.1g0.9g2.5g
Kaakaojauhe sokeroitu 6.6g28kcal0.4g5.1g0.6g0.1g
Leivinjauhe 5.5g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 37g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Pähkinäsuklaalevite (Rainbow), annos 100g55g314kcal1.1g32.5g19.8g0g
Marabou Dubbel Nougat11g61kcal0.6g5g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2303kcal32g256.4g126.6g5.2g
Valittu annoskoko313g1151kcal16g128.2g63.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g576kcal8g64.1g31.7g1.3g
Arvot/100g100g368kcal5.1g41g20.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89435