Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 163g45kcal1.9g6.6g0.3g3.4g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g20g69kcal0.4g0.6g7.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 82g181kcal14.3g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g669kcal39.4g17g47.2g7.6g
Valittu annoskoko313g335kcal19.7g8.5g23.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g167kcal9.9g4.3g11.8g1.9g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878