Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.5g0.4g1.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl20g67kcal2.8g11.1g1.3g2.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g98kcal0g0g11.1g0g
Maitojauhe rasvaton 4.1g15kcal1.3g2.2g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)46g88kcal11.6g0g4.6g0g
Tomaattimurska 66g19kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g12g12kcal0.5g2.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa33g99kcal7.6g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1126kcal64.2g84.6g57.6g9.2g
Valittu annoskoko313g563kcal32.1g42.3g28.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g282kcal16.1g21.2g14.4g2.3g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.5g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253