Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)104g44kcal1.7g8.9g0.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]21g68kcal5.6g0g5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 62g17kcal2g1.9g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras25g87kcal3.2g17.4g0.4g0.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)62g102kcal15.5g0.6g4.1g0g
Herkkusieni säilyke 39g6.7kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g647kcal57.6g57.8g19.4g3.2g
Valittu annoskoko313g324kcal28.8g28.9g9.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g162kcal14.4g14.5g4.9g0.8g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647