Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g54g249kcal0.3g0.3g27.7g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.156g544kcal20.7g105.7g3.7g5.9g
Kananmuna kuoreton 5.4g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g36g65kcal0g16g0g0g
3.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen30g10kcal1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1872kcal49.4g271.2g64g13.8g
Valittu annoskoko313g936kcal24.7g135.6g32g6.9g
Annoskoko puolitettuna156g468kcal12.4g67.8g16g3.5g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91510