Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 158g67kcal5.3g7.6g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g211kcal6.3g43.1g0.7g2.2g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g47g6.6kcal0.9g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g790kcal34.4g102g25.4g4.4g
Valittu annoskoko313g395kcal17.2g51g12.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g198kcal8.6g25.5g6.4g1.1g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474