Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 87g279kcal23.3g0g20.9g0g
Paprika, punainen33g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Maizena maissitärkkelys6.5g23kcal0.1g5.7g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Tomaattimurska Eldorado85g17kcal1g3g0.1g1.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl11g39kcal0.2g0.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g755kcal50.6g24.6g50.8g5.6g
Valittu annoskoko313g378kcal25.3g12.3g25.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g189kcal12.7g6.2g12.7g1.4g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616