Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Sokeri 67g271kcal0g66.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g81kcal0.1g0.1g8.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4.5g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta87g313kcal11.3g60.9g1.8g3g
Kookoshiutale 7.8g52kcal0.6g0.5g5g1.3g
Hasselpähkinä 15g93kcal2g0.5g8.8g2.5g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)43g202kcal1.8g26.1g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2217kcal44.2g322.2g78.6g13.6g
Valittu annoskoko313g1109kcal22.1g161.1g39.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g554kcal11.1g80.6g19.7g3.4g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316