Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki102g57kcal8.7g5.1g0.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g102g735kcal1g1g81.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 106g364kcal10.8g74.3g1.3g3.7g
Leivinjauhe 2g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2321kcal41.2g162.4g166.4g7.4g
Valittu annoskoko312g1161kcal20.6g81.2g83.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g580kcal10.3g40.6g41.6g1.9g
Arvot/100g100g372kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330