Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)9g12kcal0.3g0.4g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Fetajuusto, Valio28g76kcal5.3g0.3g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1336kcal103.4g2.2g102.4g0g
Valittu annoskoko313g668kcal51.7g1.1g51.2g0g
Annoskoko puolitettuna156g334kcal25.9g0.6g25.6g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.4g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923