Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 148g484kcal12.2g95.3g3g11.2g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi148g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g14g52kcal1.9g10.1g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1072kcal28.2g210.8g6.6g23.4g
Valittu annoskoko312g536kcal14.1g105.4g3.3g11.7g
Annoskoko puolitettuna156g268kcal7.1g52.7g1.7g5.9g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1.1g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425