Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 57g43kcal1.1g8.8g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.1g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g52g83kcal5g4g5.1g0.4g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g16g20kcal1.7g0.2g1.4g0g
Vesi155g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g323kcal16.6g30.2g14.4g3.6g
Valittu annoskoko312g162kcal8.3g15.1g7.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g81kcal4.2g7.6g3.6g0.9g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530