Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 173g593kcal17.6g120.9g2.1g6g
Vehnälese 10g22kcal1.3g1.5g0.4g3.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen121g40kcal4g5.9g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6g43kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1394kcal45.8g256.6g14.6g19.2g
Valittu annoskoko313g697kcal22.9g128.3g7.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna156g349kcal11.5g64.2g3.7g4.8g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41.1g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099