Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g147kcal16.8g0g8.8g0g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 133g101kcal2.5g20.6g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.4kcal0.2g0.3g0.6g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g581kcal41g52.2g20.6g7g
Valittu annoskoko313g290kcal20.5g26.1g10.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g145kcal10.3g13.1g5.2g1.8g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957