Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.4g0.5g15.9g0g
Smetana, Valio, hyla28g110kcal0.6g0.7g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g56g132kcal6.4g0.3g12.4g0g
Oliiviöljy 17g150kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g1255kcal54.2g8.4g114.2g2g
Valittu annoskoko313g628kcal27.1g4.2g57.1g1g
Annoskoko puolitettuna157g314kcal13.6g2.1g28.6g0.5g
Arvot/100g100g201kcal8.7g1.3g18.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392