Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 906g296kcal5.6g50.4g1.8g23.1g
Lanttu 207g60kcal2.1g9.5g0.6g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 1066g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)123g101kcal11.6g13.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g59g317kcal0.1g0.2g35.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Hirvenliha 751g844kcal158.7g0g22.5g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g3242kcal356.4g148.8g120.2g53.6g
Valittu annoskoko3120g1621kcal178.2g74.4g60.1g26.8g
Annoskoko puolitettuna1560g810kcal89.1g37.2g30.1g13.4g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037