Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g55g198kcal24.7g22g3.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1350g4725kcal162g958.5g28.3g40.5g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 175g399kcal23.3g26.9g7.9g65.6g
Oivariini vähärasvainen15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g10810kcal420.4g2015.2g97g212.2g
Valittu annoskoko3120g5405kcal210.2g1007.6g48.5g106.1g
Annoskoko puolitettuna1560g2702kcal105.1g503.8g24.3g53.1g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590