Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 897g1483kcal150.2g0g98.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g288kcal0g0g32g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 109g283kcal29.4g0g18.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 641g2115kcal12.8g19.2g224.2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1442g505kcal25.9g92.3g2.9g46.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g9348kcal436.6g223g752.6g92.2g
Valittu annoskoko3120g4674kcal218.3g111.5g376.3g46.1g
Annoskoko puolitettuna1560g2337kcal109.2g55.8g188.2g23.1g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481