JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1418g4961kcal170.1g1006.4g29.8g42.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g94g841kcal0g0g93.5g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g16g3.1kcal0g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 779g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%794g1827kcal230.4g19.9g95.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g15266kcal801.2g2054.6g437.2g85g
Valittu annoskoko3120g7633kcal400.6g1027.3g218.6g42.5g
Annoskoko puolitettuna1560g3817kcal200.3g513.7g109.3g21.3g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231628