Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g1745g5583kcal174.5g1133.9g34.9g183.2g
Vesi1342g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g11165kcal349g2267.8g69.8g366.4g
Valittu annoskoko3120g5583kcal174.5g1133.9g34.9g183.2g
Annoskoko puolitettuna1560g2791kcal87.3g567g17.5g91.6g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.3g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231774