Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)627g351kcal53.3g31.4g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu319g401kcal35g1g28.7g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%30g75kcal4.2g3.3g1.7g14.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit80g321kcal32.1g12.8g16.1g12g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale25g15kcal2.5g1.3g0.1g18.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g351g337kcal14.7g59.7g0.7g17.2g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g125g23kcal2.6g0.3g0.5g3.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen176g244kcal33.4g0g12.3g0g
Katkarapu 176g120kcal25.4g0g1.9g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g125g173kcal33.9g0g4.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g25g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä309g469kcal96.2g0g8.9g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g125g63kcal1.3g15g1.3g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g627g1568kcal112.9g9.4g119.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g8327kcal895.6g269.4g394.2g132.2g
Valittu annoskoko3120g4163kcal447.8g134.7g197.1g66.1g
Annoskoko puolitettuna1560g2082kcal223.9g67.4g98.6g33.1g
Arvot/100g100g133kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878