Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 359g231kcal11.5g17.3g12.6g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1797g1976kcal449.1g0g18g0g
Korppujauho (Pirkka)299g1072kcal41.9g209.6g6.6g15g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 659g940kcal82.3g2g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g8457kcal1170.6g461.6g209.4g30g
Valittu annoskoko3120g4229kcal585.3g230.8g104.7g15g
Annoskoko puolitettuna1560g2114kcal292.7g115.4g52.4g7.5g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567