Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1400g284kcal8.4g53.2g4.2g19.6g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Limemehu (Tymbark), annos 100g400g192kcal0.4g48g0.4g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl52g468kcal0g0g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g2558kcal38.8g310.4g123.4g58g
Valittu annoskoko3120g1279kcal19.4g155.2g61.7g29g
Annoskoko puolitettuna1560g640kcal9.7g77.6g30.9g14.5g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314