Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi359g1618kcal23.4g215.7g75.5g11.1g
Voi, 1 tl, 5 g120g875kcal1.2g1.2g95.9g0g
Sokeri 58g233kcal0g57.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss839g287kcal8.4g34.4g6.7g31g
Flora Vanilla 12%575g1093kcal25.9g92g69g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g359g899kcal20.8g11.5g84.5g0.7g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g431g690kcal31.5g6.9g30.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g72g288kcal0g71.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini48g167kcal41g0g0g0g
Marianne crush 150g240g1030kcal2.9g206.1g20.1g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g14512kcal310.2g1432.4g763.8g93.8g
Valittu annoskoko3120g7256kcal155.1g716.2g381.9g46.9g
Annoskoko puolitettuna1560g3628kcal77.6g358.1g191g23.5g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901