Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2727g3474kcal587.9g0g122.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 80g56kcal1g9.1g1g3.1g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Curryjauhe (-), annos 5g12g39kcal1.2g6g1.2g1.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g80g277kcal8g61g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g7804kcal1200.6g167.6g255.2g19.2g
Valittu annoskoko3120g3902kcal600.3g83.8g127.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna1560g1951kcal300.2g41.9g63.8g4.8g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286