Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1936g1567kcal30.4g325.9g1g58.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1138g206kcal6.4g28.5g4.6g8g
Mineraalisuola keskiarvo 12g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy33g294kcal0g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g4133kcal73.6g708.8g78g132.2g
Valittu annoskoko3120g2067kcal36.8g354.4g39g66.1g
Annoskoko puolitettuna1560g1033kcal18.4g177.2g19.5g33.1g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773