Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g702g2413kcal94g449g21g42.1g
Prinssinakki pirkka 300g421g1015kcal13.5g13.5g84.2g0.8g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g561g1431kcal84.2g9g117.9g1.1g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Tomaatti, tuore175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Kesäkurpitsa421g72kcal1.7g10.5g2.5g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.9g0.3g0.8g
Feta, Arla Apetina 10 %281g505kcal60.3g2.8g28.1g0g
Paprika, punainen84g22kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)351g211kcal3.5g15.8g14g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6244g11540kcal527g1044.2g538g110.8g
Valittu annoskoko3122g5770kcal263.5g522.1g269g55.4g
Annoskoko puolitettuna1561g2885kcal131.8g261.1g134.5g27.7g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978