Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g800g160kcal10.4g24g1.6g0g
Rypsiöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Emmental, mustaleima80g328kcal23.2g0g25.6g0g
Herkkusieni säilyke 680g115kcal14.3g1.4g2g16.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g198kcal1.2g1.8g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6256g4018kcal113.8g124.4g327.6g52.2g
Valittu annoskoko3128g2009kcal56.9g62.2g163.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna1564g1005kcal28.5g31.1g81.9g13.1g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087