Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja mausta (mustapippuri, grillausmauste, yrttis
uola)

Silppua kaali sekä sipulit hienoksi.

Kuullota rasvassa silppua 5-10 min. Lisää riisit sekaan sekä mausteet (meirami, suola, siirappi sekä valkopippuri).

Lisää voideltuun vuokaan lihat sekä kaali-seos.

Sekoita tasaiseksi.

Tee munamaito ja heitä sekaan.

Pinnalle korppujauhoja.

Laita uuniin 175 astetta ja anna muhia 1,5-2 tuntia.

Lisää ruokakerma joukkoon n. tunnin jälkeen ja takaisin uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, Pirkka naudan vähärasvainen50g72kcal10g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kaali, valkokaali120g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g17g60kcal1g12.9g0.3g0.3g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 35g14kcal1.2g1g0.5g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 6g18kcal0g4.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%20g24kcal0.6g0.9g2g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 10g68kcal0g0g7.6g0g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g637kcal32.6g56.4g30.4g6.8g
Valittu annoskoko313g318kcal16.3g28.2g15.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna157g159kcal8.2g14.1g7.6g1.7g
Arvot/100g100g102kcal5.2g9g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230179