Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 110g83kcal2.1g17g0.2g1.1g
Lenkki, kevyt sininen HK110g186kcal11g11g11g0.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%72g116kcal2g2g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g782kcal30.8g62.2g44g3.2g
Valittu annoskoko313g391kcal15.4g31.1g22g1.6g
Annoskoko puolitettuna157g196kcal7.7g15.6g11g0.8g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335