Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 901g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tonnikala öljyssä 676g1283kcal183.3g0g60.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g901g225kcal11.7g37.9g1.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%451g721kcal12.2g12.2g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g4930kcal432.6g170g268.6g19.8g
Valittu annoskoko3132g2465kcal216.3g85g134.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna1566g1233kcal108.2g42.5g67.2g5g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730