Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2024g427kcal24.3g68.8g4g42.5g
Jauheliha, sika-nauta 899g1992kcal157.4g0g152.9g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g76kcal2.9g2.9g5.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g5086kcal373.8g160.6g326.2g92.2g
Valittu annoskoko3132g2543kcal186.9g80.3g163.1g46.1g
Annoskoko puolitettuna1566g1272kcal93.5g40.2g81.6g23.1g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213