Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 689g174kcal3.4g29g1.4g13.1g
Nauris 510g140kcal5.1g21.4g1.5g9.7g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1049g189kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 180g538kcal32.4g2.2g45g0g
Kananmuna kuorineen punnittu450g567kcal49.5g1.3g40.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.4g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g3827kcal212.4g282.2g187.8g71.6g
Valittu annoskoko3132g1913kcal106.2g141.1g93.9g35.8g
Annoskoko puolitettuna1566g957kcal53.1g70.6g47g17.9g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713