Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%3000g6630kcal525g0g510g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 135g94kcal1.7g15.3g1.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6270g13448kcal1053.4g30.6g1023.4g10.6g
Valittu annoskoko3135g6724kcal526.7g15.3g511.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna1568g3362kcal263.4g7.7g255.9g2.7g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118