Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 660g503kcal12.4g102.3g1.3g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g298g83kcal1.8g17.7g0.6g7.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g93g69kcal4.2g12g0.2g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu600g864kcal96g15g46.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1334g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g13g32kcal0.7g5.6g0.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g35kcal1.7g1.6g2.4g0.1g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)13g96kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g3505kcal236.2g339.4g125.8g31.6g
Valittu annoskoko3136g1753kcal118.1g169.7g62.9g15.8g
Annoskoko puolitettuna1568g876kcal59.1g84.9g31.5g7.9g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774