Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 463g2161kcal160g108.9g108.9g55.1g
Vesi1158g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1390g1751kcal152.9g4.2g125.1g0g
Oliiviöljy 125g1106kcal0g0g125.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g10035kcal625.8g226.2g718.2g110.2g
Valittu annoskoko3136g5018kcal312.9g113.1g359.1g55.1g
Annoskoko puolitettuna1568g2509kcal156.5g56.6g179.6g27.6g
Arvot/100g100g160kcal10g3.6g11.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288