Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1951g5111kcal339.4g0g390.2g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g171g512kcal6g7.7g51.2g0g
Sipuli (kuorittu)268g72kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Valkosipuli 39g42kcal3.1g6.4g0.2g0.8g
Korppujauho 98g357kcal10.2g73.1g1g5.2g
Vesi488g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 122g1078kcal0g0g121.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g14347kcal724.4g200.2g1130g21.2g
Valittu annoskoko3136g7173kcal362.2g100.1g565g10.6g
Annoskoko puolitettuna1568g3587kcal181.1g50.1g282.5g5.3g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807