Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 585g586kcal14.9g2.2g56g10.5g
Pekoni, paistettu 425g2190kcal69.9g0g215.5g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti266g744kcal9g14.9g71.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl532g1807kcal10.6g15.9g186g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g80g60kcal6g7.6g0.4g0g
Oliiviöljy 106g940kcal0g0g106.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g582kcal0.8g0.8g63.8g0g
Kasvisliemi laimennettu 532g49kcal1.5g2.2g3.8g0.3g
Lihaliemi laimennettu 532g101kcal0g15.9g3.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g14117kcal225.4g119g1413.6g21.8g
Valittu annoskoko3136g7059kcal112.7g59.5g706.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna1568g3529kcal56.4g29.8g353.4g5.5g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804