UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125846g1946kcal73.6g58.4g160.8g4.2g
Peruna, vanha, kuorittu 969g737kcal18.2g150.1g1.9g9.7g
Porkkana 227g74kcal1.4g12.6g0.5g5.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g325g66kcal2g12.4g1g4.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g210g1729kcal0g0g192.2g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Timjami 1g3kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 434g167kcal0.7g35.4g0.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g9523kcal195.6g551g714.6g68g
Valittu annoskoko3136g4762kcal97.8g275.5g357.3g34g
Annoskoko puolitettuna1568g2381kcal48.9g137.8g178.7g17g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236