Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 773g1102kcal96.6g2.3g79.2g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g1756g2019kcal105.4g87.8g140.5g0g
Hunaja 70g232kcal0.4g56.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 105g353kcal0.1g86g0.1g1.5g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 316g136kcal2.4g24.4g0.9g4.9g
Manteli 28g173kcal6.8g1.9g15.2g2g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl88g307kcal12.3g49.2g6.6g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g8645kcal448g616.6g485g34.4g
Valittu annoskoko3136g4323kcal224g308.3g242.5g17.2g
Annoskoko puolitettuna1568g2161kcal112g154.2g121.3g8.6g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902